Velkommen til Hallingdal

Prosessen - Fra idè til overlevering

Sletto Bygg skreddersyr løsninger som passer deg og vi påtar oss oppdrag i hele Hallingdal.  Kontakt oss for en uformell byggeprat. 

1. Idè

Om du fortsatt er i tenkefasen, så ta kontakt med oss for en uformell byggeprat. Vi kan også treffe deg for  en befaring på en av våre tomter, eller den du allerede har skaffet deg.

2. Beliggenhet

Sletto Bygg har solid lokalkunnskap i hele Hallingdal. Vi hjelper deg med å finne den beste beliggenheten med tanke på dine behov og ønsker, enten det gjelder turmuligheter, enkel adkomst, nærhet til skianlegg eller utsikt. Se kart over Hallingdal her.

3. Behov

Sletto Bygg tilbyr prosjekterte hytter, men kan også skreddersy løsninger tilpasset dine behov og økonomi. Ved å først definere dine behov og ønsker har vi et solid grunnlag til å starte tegneprosessen. 

4. Utvikling

Sletto Bygg utvikler fasadetegninger og planskisser på foreslått løsning. Underveis i prosessen holdes tett dialog med deg som kunde. Du får anledning til å påvirke utviklingen av prosjektet underveis.

5. Bygging

Når tegninger og tilbud er godkjent samt løsninger er planlagt starter byggingen. Du får muligheten til.... underveis i byggeprosessen. 

5. Overlevering

Sletto Bygg tar ansvar for den totale gjennomføringen av prosjektet. Som kunde får du èn kontrakt og èn kontraktspartner å forholde deg til. Ved overlevering...

Ta kontakt med oss for en byggeprat

Sletto Bygg AS

Elvevegen 4, 3550 Gol

Oddbjørn Sletto, daglig leder

32 08 64 40 / 906 34 612

oddbjorn@slettobygg.no