Om oss

Om Sletto Bygg AS

Sletto Bygg ble etablert i 1995, og består av dyktige fagarbeidere som utfører kvalitetshåndverk med fine bygningsmessige detaljer. Vi utfører arkitektarbeider, prosjekterer og bygger hytter, bolighus og næringsbygg. I tillegg kommer oppdrag som tilbygg, rehabilitering og oppføring av uthus og anneks, samt energibesparende tiltak.

Siden oppstarten i 1995 har vi satt opp et hundretalls hytter i Hallingdal.  Sletto Bygg har lang erfaring og mange flotte referanseprosjekter.

Ta kontakt for befaring og pristilbud!

Gjennomføring

Vi utfører alt fra skisse til ferdigstilling, og som kunde får du kun èn kontrakt og èn kontraktspartner å forholde deg til. Dette gir deg bedre oversikt og enklere oppfølging. Vi er opptatt av at våre kunder skal få den beste løsningen med hensyn til utforming og pris, og vi skreddersyr løsninger som passer deg. Du har anledning til å påvirke utviklingen av byggeprosjektet ved å være med på å ta beslutninger om løsninger og kostnad underveis i prosessen.

Vi påtar oss oppdrag i hele Hallingdal og står for den totale gjennomføringen fra planlegging til ferdigstillelse slik at nybygget blir slik du vil ha det. Ta kontakt med oss for en uformell byggeprat.

Hallingdal

Hallingdal har en sentral beliggenhet mellom Oslo og Bergen. Her finner du et rikt utvalg av ski- og sykkelløyper, skianlegg og turstier. Vi kan hjelpe deg med å bygge i det området som passer deg og dine behov.

KONTAKT

Oddbjørn Sletto

Daglig leder

906 34 612


oddbjorn@slettobygg.no

Rune Lio

Prosjektleder

918 47 077


rune@slettobygg.no